Jaki akumulator do MK III??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki akumulator do MK III??
No i stało się !! 2 dni postał na mrozie i ani liczniki nie świecą aku padł chyba na dobre. Teraz niby się ładuje ale nic nie bulgocze nie grzeje się więc chyba trzeba wybrać się po nowy.. Ile on ma mieć tych Ah bo ten co mam to jakiś noname nic na nim nie jest napisane.
Re: Jaki akumulator do MK III??
Ja mam 55Ah i też kilka dni temu mi padł, stał 3 dni bez odpalania i zaniemógł. Ale podczas ładownia też mi nic nie bulgotało a po 24h ładowania kręci nawet przy obecnych mrozach.CoX pisze:No i stało się !! 2 dni postał na mrozie i ani liczniki nie świecą aku padł chyba na dobre. Teraz niby się ładuje ale nic nie bulgocze nie grzeje się więc chyba trzeba wybrać się po nowy.. Ile on ma mieć tych Ah bo ten co mam to jakiś noname nic na nim nie jest napisane.
- Kaczajazda
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja to mam potwora
a ja mam 75 jak kupilem taki juz byl i ostatnio nawet na swiatlach go zostawilem i dziala i dziala i chyba nic go nie wykonczy.. ale czy nie jest to przesada moze mi cos uszkodzic... albo moze sie czyms juz objawiac??
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: ja to mam potwora
Ja też mam 75 AH tylko bez elektryki szyb, jest naprawdę dobry i wytrzymały. Ale nie polecam, ponieważ duży aku jest potrzebny tylko praktycznie na rozruch. Więc jeśli nie ma potrzeby to po co przepłacać [/b]GOLFPIT pisze:a ja mam 75 jak kupilem taki juz byl i ostatnio nawet na swiatlach go zostawilem i dziala i dziala i chyba nic go nie wykonczy.. ale czy nie jest to przesada moze mi cos uszkodzic... albo moze sie czyms juz objawiac??
dawniej MK1 1,3 79r., potem: MK3 1,8 92r., MK3 1,6 93r., czasami BMW Compact, szukam MK4 TDI