lekki problem z KR
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
lekki problem z KR
Witam. Mam pewien problem. samochod podczas jazdy potrafi zgasnac, w tym momencie obrotomierz opada do zera, ale nie zapalaja sie kontrolki, potrafi zaszarpac, strzelic z tlumika. Czasem gasnie na dluzej i musze go kilka razy krecic zeby zapalil. Podejzewam ze to uklad elektryczy, ale nie jestem pewien co dokladnie (sprawdzalem stacyjke i listwe z bezpiecznikami). Z gory dzieki za info. Pozdro
mamo, a co to jest tuning??
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak przedmowca mowi kupuj drugi aparat w albo czujnik:)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
KUBEK miales racje, do aparatu dostaje sie olej,jest tez troche luzu. Teraz mam pytania: w jaki sposob mozna to usunac? Jest tam jakis zemering? Musze kupic drugi aparat? A wiecie ile moze kosztowac taki aparat? Pasuje jakis inny od VW? A co z tym czujnikiem hala? drogi bedzie? Mozna go osobno zmienic? DZIEKI CHLOPAKI ZA POMOC.
mamo, a co to jest tuning??
Hala można zmienić (kosztuje od 90zł-140zł zależy który) z jeżeli masz większy luz na ośce to sam tego nie zrobisz a wymiana uszczelniacza przy luzie nie ma sensu bo nadal bęszie lał, nie wiem jak u ciebie z rozbieraniem (za pomocą młoteczka) tak żeby nic nie uszkodzić- jak chcesz to pobaw się załatw sobie drugi (2 lata temu kupiłem taki aparat za 250zł-potrzebowałem na szybko) Pozdrawiam
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ale mowa o kacie była cały czas, czy sonde ma to nie sprawdzałem bo mi sie ni chiało, jest na schmematach elektryki a nie wydechów...jak isntnieje taka potrzeba to sprawdze tez sonde...malolat pisze:ale chlopaki w etce wypartrzyli ze byly doposazane w 90 i 91 roku ze wzgledu na wprowadzony nakaz posiadania takowego...
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 14:21 ]
oo juz w menu rozwiały sie moje wątpliwości
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 14:22 ]
zgodnie z tym co mowi etka były w zarówno w KR jak i w PL...pozdro
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 14:24 ]
MAREK 74, piwo dla mnie
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 14:28 ]
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 14:32 ]
czekam z niecierpliwościa co na to powie MAREK 74, hehe