tez tak macie?? maly triczek :) <mk2>
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
a ja wiem jak odpalic malucha:P i otworzyc szybe o to instrukcja: aby otworzyc szybe wystarczy wziac jakis kamien i rzucic a zeby odpalic malczaka spiac 2 kable i kurde jedzie, ale tym raczej nie uciekniecie
[ Dodano: 04 Cze 2006 17:58 ]
aha a umiecie odpalic gti bo ja z kluczykiem mam lekki problem ale to chyba przez wtryski:P
[ Dodano: 04 Cze 2006 17:58 ]
aha a umiecie odpalic gti bo ja z kluczykiem mam lekki problem ale to chyba przez wtryski:P
dobre
a ja u kumpla podlanczlame radio i jak zetknale m dwa kabelki nei powiem jakiego koloru to sie zapalily kontrolki wystarczy wyjsc i na zwracie zrobic rozrusznik lub popchnac auto na biegu i odpalone ;] a sprawdze w swoim ten triczek ze swiatlami
to bardzo zdrowy temat, ale w sumier to bardziej mnie interesuje jak otworzyc autko bez wiekszych szkud bo od roku dorabiam zapasowy klucz i nie moge go dorobic, a pewnie kiedys zatrzasne drzwi i bedzie du.. he he
[ Dodano: Pon Cze 05, 2006 15:30 ]
ps. chyba strzelilem byka bo szkód sie tak pisze a nie przez "u"..ale gafa
[ Dodano: Pon Cze 05, 2006 15:30 ]
ps. chyba strzelilem byka bo szkód sie tak pisze a nie przez "u"..ale gafa
skoro już będziemy wiedzieć jak zapalić Golfa i jak go otworzyć to niech ktoś napisze jeszcze jak poradzić sobie z blokadą kierownicy...luki234 pisze:to bardzo zdrowy temat, ale w sumier to bardziej mnie interesuje jak otworzyc autko bez wiekszych szkud bo od roku dorabiam zapasowy klucz i nie moge go dorobic, a pewnie kiedys zatrzasne drzwi i bedzie du.. he he