Przeciek cieczy na kolanku przy głowicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przeciek cieczy na kolanku przy głowicy
tak jak w temacie mam przeciek cieczy na kolanku przy głowicy nie jet to wielkie ale sączy i płynu trzeba dodawać.Sączy na górze kolanka w okolicy górnej śrubki mocującej kolanko tam gdzie jest termostat i czujnik temperatury.W związku z tym mam pytanie czy jest możliwość że cieknie po gwincie śruby (co by było najlepsze bo można to uszczelnić)czy może to jakieś pekniecie plastiku i czy to można jakoś zakleić
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... iew=newest
ejże leniuchu
ze 3 tematy niżej masz wyjaśnione
ejże leniuchu

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Przeciek cieczy na kolanku przy głowicy
pico pisze:tak jak w temacie mam przeciek cieczy na kolanku przy głowicy nie jet to wielkie ale sączy i płynu trzeba dodawać.Sączy na górze kolanka w okolicy górnej śrubki mocującej kolanko tam gdzie jest termostat i czujnik temperatury.W związku z tym mam pytanie czy jest możliwość że cieknie po gwincie śruby (co by było najlepsze bo można to uszczelnić)czy może to jakieś pekniecie plastiku i czy to można jakoś zakleić
Kup nowy krociec najlepije febi zaplacisz 20 zl za niego jest z oringiem przesmaruj jeszcze sylikonem wysokotemperatuyrowym zrobisz sobie to sam bo sa dwie srubki......przed wyjsciem do sklepu zoabcz z ktorej strony masz czujniki i ile ......