DRZWI GO GOLFA II (85 rok)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
DRZWI GO GOLFA II (85 rok)
Witam mam Golfa II z 1985 roku 3 - drzwiowy. Chodzi mi o lusterka w drzwiach. Ja mam jeszcze dzieloną szybę małym trójkątem wstawionym na stałę. Zaczynam go tuningować i zastanawia mnie jedno pytanie. Czy da się przerobić moje drzwi na pełną szybę i wstawić elektryczny mechanizm podnoszenia i opuszczania??? Zależy mi na tym żeby zrobić to na tych drzwiach, ponieważ auto jest w stanie idealnym i ma lakier jak nowy. Dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
idzie rownolegle temat o przerabianiu drzwi, i tam tez wszyscy odradzaja ingerencje diaksem, spawarka, szpachla i pedzlami. w skrucie potrzebujesz jakiejs szyby - 40 zetow minimum, do tego lusterka - jakies 40-50 zetow minimum, do tego prowadnica przednia- mysle ze nie do dostania, kawalek drzwi bez trojkata - naroznik z mocowaniem dolusterek. i to na jedna strone. dodatkowo dostem do spawarki, szlifierki, kompresora i pistoletu jak nie masz, to musisz komus zaplacic za przerobke. ja bym za mniej niz 250-300 od sztuki nie chcialbym sie dotykac... wiec podlicz sobie ;P
dodam ze drzwi uzbrojone kosztuja 120-200 zlotych, zaleznie od stanu i okazji pozdrawiam
mozna nacisnac pomogl
dodam ze drzwi uzbrojone kosztuja 120-200 zlotych, zaleznie od stanu i okazji pozdrawiam
mozna nacisnac pomogl