Kluczyk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zadałeś mi ćwieka, byłem przekonany że tak jest bo niby gdzieś czytałem, a teraz sprawdziłem w książce Instrukcja obsługi i tam jest napisane że " Przy włączeniu zapłonu następuje włączenie ogrzewania dysz zmywania z macą zależną od temperatury zewnętrznej. Więc chyba się myliłem sorki.
Ja na forum nexii?? Nigdy nie miałem Nexii.
Ja na forum nexii?? Nigdy nie miałem Nexii.
Nie jestes pierwszym ktory tak myslalVolf pisze:Zadałeś mi ćwieka, byłem przekonany że tak jest bo niby gdzieś czytałem, a teraz sprawdziłem w książce Instrukcja obsługi i tam jest napisane że " Przy włączeniu zapłonu następuje włączenie ogrzewania dysz zmywania z macą zależną od temperatury zewnętrznej. Więc chyba się myliłem sorki.

Tu jest schemat jakby ktos byl zainteresowany - http://volkswagen.msk.ru/electro/g3/g3_ ... ozzles.pdf
Nexia była bardzo fajna bo miała ful wypas ale Golfik Kombiak i ten silnik to jest to -pałer i to prowadzenie.A kluczyk już dorobiłem i olewam serwisy bo tam naciągają .Dorobienie klucza kosztowało mnie 140 zł i zrobiłem to w technice antywłamaniowej i jeszcze gratis mi posmarował wszystkie zamki grafitem w proszku .
Pozdro .
Pozdro .