pytanie za 100 pkt. dot. opon
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
no tak trzyma się teraz jak szalony drogi, jakoś mi sie szybciej rozpędza i skrócił się odcinek hamowania a co ważniejsze przy hamowaniu juz mi opony nie piszczą bo poprzednie lekko depnąłem już pisk, no ale jak złapie nierówność albo koleine to przesuwa się auto ale idzie się pomału przyzwyczaić
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Anusia pisze:piotrek991, hej ..ja też mam nowe Pirelli ..i też mi huczą:) tak ich natura..Pirelli letnie tak już mają.... mi to nie przeszkadza...trzeba się przyzwyczaić... ale za to jak dobrze sprawdzają się podczas ulewy!!!
wlaśnie między innymi zmieniłem z continentalek na pirelli bo na tamtych na mokrym jak na sniegu zero przyczepności
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 18:23 ]
dobra nie bede zły wujek i dam wam po punkciku należy się wam
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
Ja w sobote wymienilem zimowki na letnie uzywki - 2xNokian (kupione z alusami) + 2xFirestone (wymienione) - wszystkie 185/55/14 i huczalo strasznie az dzis sie wkurzylem i wymienilem tylne starsze Nokiany spowrotem na zimowki i jest troche lepiej. Wlasnie troche poszukalem tu i poczytalem o oponkach i chyba kupie 2 nowe Fuldy Carat Progresso 185/60R14, oceniaja je jako ciche o sporym komforcie i cena skopo bo na opony.pl kosztuja 166zl.
Moze wiecie, gdzie kupic taniej?, nie spieszy mi sie bardzo
Moze wiecie, gdzie kupic taniej?, nie spieszy mi sie bardzo
Moze byc i H, golfij i tak wiecej niz 170 nie poleci ale tu maja drozej... rozejrze sie jeszcze po Wawie, jak bede juz kupowalJayT pisze:Są tutaj: netcar.pl - niestety w podanym przez Ciebie rozmiarze "tylko" z indeksem H
nie ma reguły chyba. założyłem niedawno w golfie II nowe Pirelli P500 Drago 195/50/15 i jest cicho jak w rodzinnym grobowcu (a byłem na to wyczulony, bo naczytałem się wcześniej, że huczą). może zależy to od miejsca i daty produkcji? moje są z lutego 2006, 'made in Spain'.Anusia pisze:piotrek991, hej ..ja też mam nowe Pirelli ..i też mi huczą:) tak ich natura..Pirelli letnie tak już mają.... mi to nie przeszkadza...trzeba się przyzwyczaić... ale za to jak dobrze sprawdzają się podczas ulewy!!!
na wodzie rzeczywiście super, auto jedzie jakby było przyklejone do jezdni.