problem z radiem Beta w golf 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z radiem Beta w golf 3
qrcze
pare dni temu była taka sytuacja jak jechałem ze moje radio beta wyłączyło się (poprostu zgasło) ale zapaliło sie po parenastu minutach i juz było ok.
teraz zgasło i juz się nie włączyło
co to moze być
bezpiczniki sprawdzilem wszystko ok.
podłaczyłem 2 radio i działa tylko cos z tym nie tak>>??
spalilo sie?
pare dni temu była taka sytuacja jak jechałem ze moje radio beta wyłączyło się (poprostu zgasło) ale zapaliło sie po parenastu minutach i juz było ok.
teraz zgasło i juz się nie włączyło
co to moze być
bezpiczniki sprawdzilem wszystko ok.
podłaczyłem 2 radio i działa tylko cos z tym nie tak>>??
spalilo sie?
spalil sie scalak w nim. elektronik powiedział ze prawdopodobnie poszla iskierka przy rozruchu silnika ale dziwne to jest bo przeciez jest tam bezpiecznik 5A wiec on powinien sie spalic a nie radio.
zreszta od poczatku było to dziwne radio dla mnie i moze dobrze ze to sie stalo bo teraz kupie cos co bedzie lepiej grac.
co do ceny sprzedaży to na allegro chodza takie po 40 zł wiec raczej nieoplacalna spraa ze sprzedażą moze wzuc do szafki w razie czego na zapas bedziesz miał :]
pozdrawiam
zreszta od poczatku było to dziwne radio dla mnie i moze dobrze ze to sie stalo bo teraz kupie cos co bedzie lepiej grac.
co do ceny sprzedaży to na allegro chodza takie po 40 zł wiec raczej nieoplacalna spraa ze sprzedażą moze wzuc do szafki w razie czego na zapas bedziesz miał :]
pozdrawiam