trudne golf2 RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
trudne golf2 RP
mam takie pytanie niemoge dobrac odpowiednich sprezyn do mojego golf 1.8 RP przod mam za twardy a tyl za miekki pytanie kieruje do posiadaczy RP-kow jakie powinny byc orginalne sprezyny do tego modelu (ile zwojow jaka grubosc preta i jakie oznaczenia kolorowymi kropkami) teraz mam z przodu zalozone 1-zielona 1-pomaranczowa a z tylu 1-zielona (auto bylo kupione z obnizonymi sprezynami ale bylo za miekkie i niedalo sie jezdzic!!)
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
normalnie nie mam pojecia jakie sa w orginala bo tez kupilem na sportowym zawieszeniu ( ktore padlo
) ale powiem ci ze akurat to auto dosc dobrze nadaje sie do niskiego twardego zawieszenia bo przeciez w koncu jest czym jechac, ja bym przodu nie ruszal a na tyl wrzucil cos twardszego i juz, po jakims czasie przestanie ci przeszkadzac ta twardosc 

mi wlasnie o to chodzi zeby byl twardszy tyl, tylko juz 2razy sprezyny zmieniale i zadnej roznicy wczesniej mialem 2-zielone kropki a teraz 1-zielona jak z tylu siada 2 osobu po 75kg kazda to mam takie uczucie ze tyl za soba ciagne gumy na belce nowe i amorki tez, chyba wezme i kupie od VENTO albo od PASATA moze bedzie lepiej.