jak dla mnie to temat mój juz skończony kupiłem taki zamiennik w intercarsie u siebie za 125 zeta i juz tydzien czasu smigam i jest spoko pracuje cichutko jak oryginał a niby tej samej firmy hans pries topran ten link który podał Paweł Marek to link który sam zapodałem na forum i tam zamówiłem pierwszy podnosnik ale pochodził jeden dzien straszna tandeta była tez hans pries nie wiem czemu bo ten z intercarsu o niebo lepszy na prowadnicach dany smar ślimacznica tez ładnie pracuje odpukac jak narazie git a tego z altesklepu nie polecam pzdr
[ Dodano: Czw Maj 11, 2006 18:18 ]
Pawel86 same kółko możesz wyjąc od obojetnie jakiego mechanizmu nie musi byc od elektryki moze byc od mechanicznego tylko jest ono zamontowane tak jak nit wcisniete w ramiona podnosnika także nie wiem jak z montażem pózniej i jak bedzie sie trzymało bo musi byc naprawde solidnie załozone żeby podczas podnoszenia nie wykrzywiało sie na bok bo lipa bedzie i linka ci spadnie
[ Dodano: Czw Maj 11, 2006 18:37 ]
czytałem pare postów niżej Pawel86 jesli próbujesz naprawic ten cały mechanizm to życze powodzenia jak nie miałem juz cierpliwości i kupiłem z intercarsu
www.sklep.intercars.pl i chodzi pieknie naprawde trzeba precyzji zeby to ustrojstwo prawidłowo złozyc