Przymarzające uszczelki drzwi.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przymarzające uszczelki drzwi.
Przymarzają mi uszczelki (te zewnętrzne) do drzwi (zwłaszcza od góry).
Ma ktoś na to patent?
Pozdrawiam!
Ma ktoś na to patent?
Pozdrawiam!
Nanosekunda
Odcinek czasu jaki upływa pomiędzy zapaleniem się zielonego światła a naciśnięciem klaksonu przez faceta za tobą.
Odcinek czasu jaki upływa pomiędzy zapaleniem się zielonego światła a naciśnięciem klaksonu przez faceta za tobą.
Ja zastosowałem wazelinę ale niestety zawiodła. Gdy w dzien było dosyć ciepło i padał snieg a poźniej się rozpuścił. Woda weszła pomiędzy drzwi a uszczelkę (a zwłaszcza listwę plastikową u góry) a następnie zamarzła. Rano miałem duży problem z oderwaniem drzwi od samochodu
Szukam jakiegoś lepszego patentu.
Szukam jakiegoś lepszego patentu.
QbaB
Re: Przymarzające uszczelki drzwi.
Mirek pisze:Przymarzają mi uszczelki (te zewnętrzne) do drzwi (zwłaszcza od góry).
Ma ktoś na to patent?
Pozdrawiam!
CZEKAJ NA WIOSNE I PO BULU
TEN TYP TAK MA Z TEGO ROKU
Ja tez polecam gliceryne i to nie tylko na zime. Bardzo dobrze konserwuje gume. A co do moczenia kluczyka, to trzeba uwazac, szczegolnie jak ma sie jasna kortke i wklada sie kluczyki do kieszeni - troche smaru zawsze pozostaje w zamku i za kazdym razem, jak wlozysz kluczyk, to moze byc brudny i tlusty! NO i caly ten syf znajdziezs pozniej na kurtce w poblizu kieszeni