tlumik

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
wieczor15
Ma gadane
Ma gadane

tlumik

Post autor: wieczor15 » wt maja 09, 2006 00:13

witam mam takie pytanko. otoz bedzie mnie czekala wymiana tlumika koncowego za niedlugo bo ten chociaz dobrej firmy(walker) jest zle zamontowany(ktos za bardzo go przekzywil i leci woda na niego z nadkola w czasie deszcze), jakiej firmy tlumik wybrac wmiare niedrogi i dobry i czy sa na rynku dostepne tlumiki od razu z prosta koncowka wspawana ale bez zadnych sportowych brzmien(chodzi mi tylko o ladny wyglad koncowki i o ciuchutka prace mojego gofra(no ewentualnie moze troszke mruczec.

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » wt maja 09, 2006 00:21

No to nie wiem gdzie takiego szukać sportowego zeby nie mial brzemienia ale jak cost to proponuje Ulter i KM MALON chociaz do tanich z pewnośćią nie nalezą ale tez nie rozlecą sie po miesiącu uzytkowania:PP Przynajmniej to moje zdanie :))

Awatar użytkownika
Atomic10
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Atomic10 » wt maja 09, 2006 13:30

Kup tłumik firmy BOSAL z 2 letnią gwarancja obustronnie aluminizowany i koncówke osobno jakac ze stali szlachetnej 18.8 lub 16.8 (chromowo-niklowe) Koles Ci ładnie chwyci spawem bedzie wygladac dobrze i cicho chodzić.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”