Dragania kierownicy na zakrętach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pod górę i podczas przyśpieszania przeguby są najbardziej obciążone - stąd te odgłosyPer pisze:Ale odgłos podczas jazdy pod wzniesienie
Ostatnio zmieniony sob kwie 29, 2006 12:37 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.

odnosnie amorow polecam keyaba koledzy bardzo narzekaja na delfi podobno do bani,a druga sprawa z tym trzepaniem kierownicy na zakretach tez tak mialem musialem wszystkie 4 kola wywazyc dopiero jak reka odjol(nie pomoglo wywarzenie przednich tylko)a jesli to amory w co watpie to sprawdz tu http://automotosklep.pl/witryna_ie.htm z lewej u gory kliknij na sklep
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak bedziesz chciał je znaleźć to szukaj kayaby (KYB)piotr2 pisze:keyaba

choć ja polecam bilsteina
www.bilstein.de
Wyciek płynu jest na przodzie z prawej strony, rozchuśtałem vw no ale poza wyciekiem nic nie wskazuje na awarie amortyzatora
Ile mogę jeszcze jezdzić na cieknącym, no bo w końcu padnie na amen?
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 18:49 ]
Padła też felga aluminiowa jest troche wygięta
Założyłem zimówki i to samo drganie na zkrętach
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 18:52 ]
Jak zakładałem zimówki amortyzator padnięty wydłużył się wyszedł cały ,,trzpień'' ten do którego jest mocowana kolumna i gumowy element jest cłkiem rozerwny
[ Dodano: Sob Maj 20, 2006 22:10 ]
Co to za pierścień gumowy u góry amortyzatora
Ile mogę jeszcze jezdzić na cieknącym, no bo w końcu padnie na amen?
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 18:49 ]
Padła też felga aluminiowa jest troche wygięta
Założyłem zimówki i to samo drganie na zkrętach
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 18:52 ]
Jak zakładałem zimówki amortyzator padnięty wydłużył się wyszedł cały ,,trzpień'' ten do którego jest mocowana kolumna i gumowy element jest cłkiem rozerwny
[ Dodano: Sob Maj 20, 2006 22:10 ]
Co to za pierścień gumowy u góry amortyzatora
Nie naprawiajcie na siłe tego, co działa !