popielniczka mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
popielniczka mk3
witam
czy popielniczka w mk3 jest jakos oswietolona??
a i jeszcze jedno czy zapalniczka tez powinna byc oswietlona ??
czy popielniczka w mk3 jest jakos oswietolona??
a i jeszcze jedno czy zapalniczka tez powinna byc oswietlona ??
Popielniczka i zapalniczka mają podświetlenie. Aby dostać sie do podświetlenia musisz rozkręcić nawiewy. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416 tam znajdziesz jak to zrobić. Napewno znajdziesz podświetlenie zapalniczki jak i popielniczki.
Thomas_07, widze zdjecie twoich zegarów czym podświetlałeś foli? czy diody (jak diody to ile ich tam masz i jaki kolor ?? )
[ Dodano: Sro Maj 03, 2006 16:31 ]
pBolo, połóż się na podłodze i wyjmij popielniczke podem popatrz od dołu w górę w dziurę od popielniczki - przy samym kraju jest (u mnie) taki bialy plastik i przez niego podświetla
[ Dodano: Sro Maj 03, 2006 16:31 ]
pBolo, połóż się na podłodze i wyjmij popielniczke podem popatrz od dołu w górę w dziurę od popielniczki - przy samym kraju jest (u mnie) taki bialy plastik i przez niego podświetla
Szacuneczek dla wszystkich auto maniaków - takich jak ja :-)
moje MK3
moje MK3
Thomas_07, masz jkaies wieksze zdjecie ...chcialem wlasnie zobaczyc jak to wyglada (wydaje mi sie ze efekt taki sam jak listwy z diodami jak cos to podesli nkjarek@poczta.onet.pl
Szacuneczek dla wszystkich auto maniaków - takich jak ja :-)
moje MK3
moje MK3