Golf Mk3 - wymieniać poduchy nad amorami ??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Razal
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Golf Mk3 - wymieniać poduchy nad amorami ??

Post autor: Razal » pn maja 01, 2006 11:48

Czy podczas wymiany amortyzatorów w Golfie Mk3 wymieniać profilaktycznie wszystkie pozostałe elementy - tzn. odbojniki (chyba nie trzeba bo wyglądają na b.dobre), chodzi mi przedewszystkim o poduszki gumowo - metalowe nad amorami ?? powinno się to z automatu wymieniać czy dopiero jak padną ??

Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » pn maja 01, 2006 11:57

jak ja zmienialem to kazali mi zmieniac koniecznie(kazal mechanik ktory tego nie zmienial mi wiec niemial z tego $) to guma ktora dzis jest dobra a za pare dni... jak kupywalem keyaby to w komplecie byly one.
http://automotosklep.pl/witryna_ie.htm sprawdz tu

Awatar użytkownika
Razal
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Razal » pn maja 01, 2006 12:27

Faktycznie - koszt nie dużo większy a będzie miał koleś spokój z tym, to Gofer kolegi i pewnie od sprowadzenia nie były wymieniane - więc lepiej wymienić wszystko i spokój
Dzieki pozdrooo

Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V

Awatar użytkownika
tomekzabrze
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tomekzabrze » pn maja 01, 2006 14:56

Razal pisze:Faktycznie - koszt nie dużo większy a będzie miał koleś spokój z tym, to Gofer kolegi i pewnie od sprowadzenia nie były wymieniane - więc lepiej wymienić wszystko i spokój
Dzieki pozdrooo
no wymien a pozatym te gorne mocowania do golfa akurat nie sa drogie okolo 35 zl chyba ztego co pamietam a masz spokoj i przy jednej robopcie wszytsko zrobis zpozadnie

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”