GOLF III jaki olej, filry i pasek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
GOLF III jaki olej, filry i pasek
Tak wogole to witam jestem nowy na forum, od czwartku jestem szczesliwym posiadaczem golfa III 93 1,6 beznynka, i moje pytanie jaki olej kupic , cos dobrej jakosci... co polecacie, jakiej firmy filtry itd...
pozdrawiam
pozdrawiam
udokumentowany przebieg do 98roku to 113 tys, obecnie ma 220 tys ...
do zapytania "jaki olej mk3" Znalezionych wyników: 12666
jeszcze na dodatek gdy klikne "idz do strony 2" wyswietla sie "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów "
moze wiesz co z tym zrobic :>
do zapytania "jaki olej" Znalezionych wyników: 7475tomcio666 pisze:http://forum.vwgolf.pl/search.php
do zapytania "jaki olej mk3" Znalezionych wyników: 12666
jeszcze na dodatek gdy klikne "idz do strony 2" wyswietla sie "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów "
moze wiesz co z tym zrobic :>
z szukajką trzeba potrenować a najważniejsze wymyślić trafne hasło do szukaniamoze wiesz co z tym zrobic :>
Co do oleju to napewno minerał. A jaki ? Kwestia gustu, ja np mam castrol high mileage.
Filtry też kwestia gustu. Ja mam wszystko filtrona (no przepraszam filtr kabinowy boscha..), ale w temacie filtrowania oleju jest on często odradzany na forum.
Paski - a np gates'a.
[ Dodano: Pon Maj 01, 2006 13:20 ]
Aha i w Twoim silniku napinaczem paska rozrządu jest pompa wody więc podczas wymiany paska trzeba ja dokładnie pooglądać, czy już nie ma wycieków lub luzów
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
Mam dwójkę z przebiegiem 190tyś i leję półsyntetyk castrol GTX 10W 40
Cicho pracuje nie rozszczelnia Bardzo dobry Filtry można dostać Volkswagena w cenie Filtrona w zwykłym sklepie ale oba są o.k Pasek-najlepiej najdroższy nie warto oszczędzać Gates'a Napinacz myślę że najlepszy będzie Febi jak napinacz jest pompa wody jak zauważył Adamtd to ją wymień po co się stresować W końcu masz się cieszyć z nowego auta
Cicho pracuje nie rozszczelnia Bardzo dobry Filtry można dostać Volkswagena w cenie Filtrona w zwykłym sklepie ale oba są o.k Pasek-najlepiej najdroższy nie warto oszczędzać Gates'a Napinacz myślę że najlepszy będzie Febi jak napinacz jest pompa wody jak zauważył Adamtd to ją wymień po co się stresować W końcu masz się cieszyć z nowego auta
dzieki panowie punkty polecialy , olej wezme GTX High Mileage, pasek gates, a filtry zobacze w sklepie
jesli trzeba bedzie to tez wymienie... :>Adamtd pisze:Aha i w Twoim silniku napinaczem paska rozrządu jest pompa wody więc podczas wymiany paska trzeba ja dokładnie pooglądać, czy już nie ma wycieków lub luzów