Czym usunąć klej...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

PawelP

Czym usunąć klej...

Post autor: PawelP » pt kwie 28, 2006 21:20

Kupiłem swojemu synowi klej taki podobny do butaprenu bo chciał do robienia modelu. Chyba go odkręcił w samochodzie i wymazał trochę tapicerkę - da się to czymś wyczyścić czy się przyzwyczaić?. Jest jakiś specyfik, który to gó...o rozpuszcza?
Ostatnio zmieniony pt kwie 28, 2006 21:30 przez PawelP, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » pt kwie 28, 2006 21:25

nie chce nic mowic, ale czy on na pewno chciał go wykorzystac do modelu? :chytry:

Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

PawelP

Post autor: PawelP » pt kwie 28, 2006 21:28

he, he, he - toś mnie rozbawił - jeszcze nie wie, że można wąchać (przynajmniej mi się tak wydaje). A ja nie wiem czym to sprać.

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » pt kwie 28, 2006 21:34

tez nic nie przychodzi mi do głowy. BTW: jak maskujesz przeglądarkę i system? :chytry:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

PawelP

Post autor: PawelP » pt kwie 28, 2006 21:38

linux rulez - samo się chyba maskuje - bo przeglądarka to chyba konqueror - a linux mandrake 10.1. W każdym razie specjalnie nic w tym kierunku nie robiłem

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » pt kwie 28, 2006 21:40

elegancko, na biurku leza juz mandriva, debian i knoppix ale jakos nie chce mi sie zaczac :(

PawelP

Post autor: PawelP » pt kwie 28, 2006 21:43

trzeba małymi kroczkami - na początku jest ciężko - później wszytko się robi na linuxie - a o windzie myśli się coraz mniej. Na początek najlepiej mieć dwa systemy, a później wystarczy ten jeden właściwy ;-)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”