MK3 GTI 2.0 ADY.
Niedziala ABS,swieci sie lampka jak troche pojezdze to gasnie i ABS zaczyna dzialac ale tez nie zawsze,sprawdzalem czujniki i niby wszystko w porzadku.Prosze o jakies podpowiedzi co robic lub sprawdzic.
MK3 Problem z ABS-em
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wiec tak .. sam agasnie czy po jakims tam kolejnym odpaleniu?
ja mam tak ze w wiekszosci jest abs i lampka nie swieci ale czasem... jak odpale to gasnie i zapala sie.. badal mi to elektryk i podpinal pod kompa.. jest walniety jaksi tam elektrostyk czy cos popy i nie zalancza zawsze czy cos nie zwiera i nei zawsze zalancza abs i sie zapala lampka..
ja mam tak ze w wiekszosci jest abs i lampka nie swieci ale czasem... jak odpale to gasnie i zapala sie.. badal mi to elektryk i podpinal pod kompa.. jest walniety jaksi tam elektrostyk czy cos popy i nie zalancza zawsze czy cos nie zwiera i nei zawsze zalancza abs i sie zapala lampka..
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
MK3 Problem z ABS-em
A wiec po kilku dniach obserwacji gdy auto jest zimne z rana ABS niechodzi, jak sie rozgrzeje przejade sie kilka kilometrow wylocze zaplon i ponownie zalacze ABS zaczyna dzialac.Co moze byc przyczyna,sprawdzalem styki nie sa zasniedziale.