Dziwne skrzypienie podczas jazdy w czym moze byc problem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwne skrzypienie podczas jazdy w czym moze byc problem?
Witam szukałem duzo na forum i konkretnej odpowiedzi nie dostałem mianowicie od pewnego czasu jak skrecam kierownica w prawo czy w lewo bardzo skrzypi mi gdzies z przodu dzwiek jest taki jak by z 10 lat nie jezdził samochód i wszystko jest zapieczone nie wiem psikałem wd40 w paru miejscach ale nie widze zbyt duzej poprawy Chce dodac ze skrzypienie najbardziej słychac przy wolnej predkosci tak jak ruszanie z parkingu itp Teraz to nawet jak wsiadam to cos zaskrzypi z przodu prosze o rady bo wstyd jak stoi ktos przy mnie a ja ruszam samochodem Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
koledzy a gdzie sie znajduja te łozyska przy amortyzatorach mam odkrecic amortyzator od gory pod maską?
[ Dodano: 25 Lip 2010 09:33 ]
to jest ta poduszka u gory amortyzatora i wyjmuje sie ja od strony dołu koła?
[ Dodano: 25 Lip 2010 09:47 ]
chce dodac koledzy ze jak przyciskam prawą strone maski od samochodu to mi skrzypi a lewa jest dobrze to myslicie ze to łozysko?
[ Dodano: 25 Lip 2010 09:33 ]
to jest ta poduszka u gory amortyzatora i wyjmuje sie ja od strony dołu koła?
[ Dodano: 25 Lip 2010 09:47 ]
chce dodac koledzy ze jak przyciskam prawą strone maski od samochodu to mi skrzypi a lewa jest dobrze to myslicie ze to łozysko?