Dopasowanie kompa(sterownika)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dopasowanie kompa(sterownika)
Cześć mam problem ostatnio zrobiłem przekładke silnika z 1.6 na 1.8 PF i teraz zostało mi się dobrać komp i instalacje elektryczną tylko jak to zrobić żeby wszystko chodziło na co trzeba zwrócić uwage przy zakupie, dodam że nie mam pojęcia nawet w jakim aucie przedtem ten silnik chodził bo był kupiony i zrobiony kapitalny remont
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ok Dzięki poszukam "golfera z takim silnikiem" ale z tego co już wiem to z tą wiązką będzie trudno byłem już na 25 szrotach i pytałem się w 5 sklepach z częściami używanymi i nic nie ma takiego, tych sterowników jest dużo ale nikt nie trzyma wiązki do tego nie wiem co robić autko stoi już 7 tydzień a bez auta jak bez ręki
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
dzięki za info. I jeszcze jedno pytanie czy moduł i cewka od mojego starego PN będzie pasować do tego PF i czy jest jakaś zasada dobierania sterownika do silnika czy tylko się patrzy na numery czy numery z listwy wtryskowej też mają jakieś znaczenie podczas dobierania bo np moja listwa ma oznaczenie 037 133 317 B czyli pierwsze trzy cyfry są takie same
Ostatnio zmieniony ndz lip 25, 2010 10:31 przez Jarecki183, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt: