WItam, wpiołem sie szpilkami w przewody i na jednym zasillającym jest 4,95V
a na drugim napięcie oscyluje od 2V do 3V?Czy tak powinno być?
Sprawdzam go bo wypadają mi zapłony , auto czasem gaśnie podczas jazdy, jest problem z ruszeniem z miejsca szczególnie pod górkę, na postoju falują obroty od 900-950 no i strzela z ruły dość konkretnie!!!
Pomocy, problem z napięciem czujnika halla silnik 1.6 SR AKL
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
problemu szukałbym raczej w braku adaptacji przepustnicy
ja po czyszczeniu w swoim aft 101 kucy miałem tak samo
lecz wypadający zapłon trzeba by sprawdzić na vag i grupie gdzie pokazany jest kont zapłonu bo morze aparat został obrócony
ja też miałem problemy z swoim aft lecz 4 dni z vag i po kłopocie
niestety kolego czeka cie wizyta na wag
a te napięcia raczej ok bo 5 v to zasilania a 2 a 3 to sygnał z czujnika dla kompa
ja po czyszczeniu w swoim aft 101 kucy miałem tak samo
lecz wypadający zapłon trzeba by sprawdzić na vag i grupie gdzie pokazany jest kont zapłonu bo morze aparat został obrócony
ja też miałem problemy z swoim aft lecz 4 dni z vag i po kłopocie
niestety kolego czeka cie wizyta na wag
a te napięcia raczej ok bo 5 v to zasilania a 2 a 3 to sygnał z czujnika dla kompa
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
-
- Nowicjusz
dodatkowo jest bardzo mułowaty przy przyspieszeniu a wie pan moze jak zrobić te adaptacje mam vag polski
[ Dodano: 23 Lip 2010 23:16 ]
odam jeszcze ze samochód niepojedzie więcej niz 120 km/h chyba ze z gorki tak jakby faktycznie robił to halla, jakoś nie pauja mi te objawy do przepustnicy, tylko w takim razie jak sprawwdzić czunik halla?
[ Dodano: 23 Lip 2010 23:16 ]
odam jeszcze ze samochód niepojedzie więcej niz 120 km/h chyba ze z gorki tak jakby faktycznie robił to halla, jakoś nie pauja mi te objawy do przepustnicy, tylko w takim razie jak sprawwdzić czunik halla?
tom