Brak pozycji po stronie pasazera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak pozycji po stronie pasazera
Witam koledzy mam taki oto problem gdy robiłem kompletne wygłuszenie bagażnika to odpiąłem wszystkie kable, skończyłem robić wygłuszenie ustawiłem na swoje miejsce wszystkie kable i je podpiąłem lecz pojawił się problem bo spaliły się pozycje po stronie pasażera przednia jak i tylna, sprawdzianem kable wszystko jest podpięte oraz wymieniłem żarówki lecz problem jest dalej bo pozycje się nie pala. Miał ktoś już taki problem ??
wszytsko by padlo, albo po ukosie jakby było to wina bezpiecznikow.
Powiem ci stary ze mialem podobnie, ale z drugiej strony. Czyli od kierowcy i od pasażera, tylko ze u mnie poprostu tak nagle przestaly dzialac, nic nie grzebalem.
Ja u siebie wymieniłem przelącznik od swiateł ktory notabene mi sie zacial i nie mogłem wyłączyc tych swiatel. Po wyjeciu zobaczylem ze troche po przytapiane piny były, no to wymienilem i zaczely palic wszytskie z przodu a z tyłu nadal jedna. żarówki rownież posprawdzałem, porobiłem od nowa przejsciowki, wejscia do żarowek i nadal byl ten problem. Podjechalem do elektryka i zostawilem auto, powiedzial pozniej ze byla dziura na przewodach gdzies z tyłu.
Powiem ci stary ze mialem podobnie, ale z drugiej strony. Czyli od kierowcy i od pasażera, tylko ze u mnie poprostu tak nagle przestaly dzialac, nic nie grzebalem.
Ja u siebie wymieniłem przelącznik od swiateł ktory notabene mi sie zacial i nie mogłem wyłączyc tych swiatel. Po wyjeciu zobaczylem ze troche po przytapiane piny były, no to wymienilem i zaczely palic wszytskie z przodu a z tyłu nadal jedna. żarówki rownież posprawdzałem, porobiłem od nowa przejsciowki, wejscia do żarowek i nadal byl ten problem. Podjechalem do elektryka i zostawilem auto, powiedzial pozniej ze byla dziura na przewodach gdzies z tyłu.
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 22:19 przez tedzik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
bo mają osobny bezpiecznikBaran12 pisze:Qto ale od strony kierowcy działają pozycje
po ukosie to w maluchu byłotedzik pisze:wszytsko by padlo, albo po ukosie jakby było to wina bezpiecznikow.
Baran12, bezpieczniki są pierwszą rzeczą którą się sprawdza jak coś nie działa...jak będzie ok to się pomyśli dalej