Mrugający ksenon
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mrugający ksenon
Krótka piłka - po założeniu zestawu HID do mojej Borówki ksenon mruga zarówno na zgaszonym aucie jak i na zapalonym :/ czym to może być spowodowane? Wszystko podłączone jest dobrze
przetwornica lub żarnik - sprawdź poprzez podmianę
ale bym stawiał na żarnik
ale bym stawiał na żarnik
Ostatnio zmieniony śr lip 21, 2010 21:50 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
żarniki są nowe dziś je dostałem i oba mrugają. Dodam że wcześniej na tych przetwornicach był bixenon H4 i również oba mrugały ale rzadziej i nie tak bardzo :/ może to wina kiepskiej instalacji?
Ostatnio zmieniony śr lip 21, 2010 21:55 przez $kubi, łącznie zmieniany 1 raz.
made in china - niestety$kubi pisze:żarniki są nowe dziś je dostałem i oba mrugają
tak samo z przetwornicami - made in china - niestetyspawacz pisze:moze byc napiecie wzbudzajace lub za male napiecie pracy.
Ostatnio zmieniony śr lip 21, 2010 21:57 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL