Zamaskowanie Podsufitki przy szyberdachu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zamaskowanie Podsufitki przy szyberdachu
Witam
Prosił bym o pomoc dotycząca zamaskowania braków w materiale przy szyberdachu chodzi mi o to żeby można było podłożyć coś pod usczelke szyberdachu a jednocześnie to trzymało by materiał na podsufitce i maskowało jego braki . Bardzo prosił bym o jakaś poradę w tym temacie
Prosił bym o pomoc dotycząca zamaskowania braków w materiale przy szyberdachu chodzi mi o to żeby można było podłożyć coś pod usczelke szyberdachu a jednocześnie to trzymało by materiał na podsufitce i maskowało jego braki . Bardzo prosił bym o jakaś poradę w tym temacie
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no kuzwa jak dobrze , jak mteriału brakło ?dudu0000 pisze:tylko ten typ twierdzi że on to zrobił dobrze
ja ciagnalem materiał do krawedzi dziury.. na to bez problemów weszła uszczelka i było ok
mozesz np jakis pasek materiału , pod kolor, czy cos w podobnej tonacji przykleic.. .. ale to nie bedzie pieknie wygladało..
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Pojechałem dzisiaj do typa i powiedziałem mu ze ma mi to zrobić natomiast on powiedział zę żebym szersza uszczelkę znalazł on pokryje koszty no i udałem sie na poszukiwanie znalazłem taka i zamontowałem podkleiłem trochę i zobaczymy. Fajnie jakby odezwał sie jakiś tapicer tuta na forum i troszke doradził
tapicerem co prawda nie jestem ale po wykonaniu usługi jeśli wszystko będzie dobrze radzę Ci już więcej do niego nie iść a jeśli coś źle pójdzie to nie odbieraj auta czasami. ma wykonać swą pracę rzetelnie.
ewentualnie jest możliwość schowania okładziny podsufitki pod osłonę szyber tylko musisz ściągnąć całą podsufitkę naprężyć materiał na max i zszywkami łąpać.
ewentualnie jest możliwość schowania okładziny podsufitki pod osłonę szyber tylko musisz ściągnąć całą podsufitkę naprężyć materiał na max i zszywkami łąpać.