na samym poczatku ogrzewanie dzialo dobrze
pozniej przestawalo dzialac az w koncu nie dzialalo wg kolo powiedzial ze mam docisnac blaszke wiec ok pomoglo wlozylem kawalek plastiku i bylo ok ale po jakims czasie znowu zaczal sie psuc a kiedy zdjalem oslonke caly plastik byl stopiony:( wiec chyba mam jakies zwarcie:( teraz wg mi nie dziala ogrzewanie
ma ktos jakies pomysly?? czy wg jest sens meczyc sie z tym samemu?? czy lepiej dac to do mechanika??
problem z ogrzewaniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaką blaszkę, climatronick? Napisz coś bo to co napisałeś nic nikomu nie powie a tym bardziej nikt Ci nie pomoże, możesz dać zdjęcie tego stopionego plastiku...
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
- bieniek1984
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie kolego napisz coś więcej bo nikt nie wie dokładnie o co ci chodzi.
jest Golf 4 ALH + jednomas + 0.260+ gtb2056v + fmic+ chip
jest wsk 125
był Golf 2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... ieniek1984" onclick="window.open(this.href);return false;
jest wsk 125
był Golf 2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... ieniek1984" onclick="window.open(this.href);return false;
postaram sie dodac zdjecie
a chodzi o ogrzewanie to jest golf 3 gen z 93 roku bez climy totalny golas tylko normalne ogrzewanie a stopil mi sie plastik-pokretlo na ktorym widnieja: watrak i sila nawiewu 1 2 3 4 plastik mam w 1/3 to pokretlo jest w jakiejs 1/5 stopione kiedy wyciagne ten plastik i przekrece na np 1 i docisne taka miedziana blaszke ogrzewanie dziala kiedy blaszkie puszczam przestaje... problem w tym ze blaszka nawet po krotkiej chwili dociskania strasznie sie nagrzewa... a ja nawet nie mam pojecia gdzie szukac zwarcia
a chodzi o ogrzewanie to jest golf 3 gen z 93 roku bez climy totalny golas tylko normalne ogrzewanie a stopil mi sie plastik-pokretlo na ktorym widnieja: watrak i sila nawiewu 1 2 3 4 plastik mam w 1/3 to pokretlo jest w jakiejs 1/5 stopione kiedy wyciagne ten plastik i przekrece na np 1 i docisne taka miedziana blaszke ogrzewanie dziala kiedy blaszkie puszczam przestaje... problem w tym ze blaszka nawet po krotkiej chwili dociskania strasznie sie nagrzewa... a ja nawet nie mam pojecia gdzie szukac zwarcia