zaplon
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zaplon
witam mam takie male pytanko co zrobic aby golfik palil za pierwszym razem. tzn chcialbym aby palil od razu a aj jednak musze nim chwilke pokrecic zeby zalapal. czy to moze byc win swiec ze nie pali za pierwszym czy mozna przyspieszyc zaplon?? jest jeszcze tak ze jak troche pokrece rozruszikiem a on nie zapali i zaraz odpalam drugi raz to wtedy pali od razu. co to moze byc??
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wszystko co wymieniłeś mam nowe. I jest tak jak pisze robbox, Jak raz zakręcisz i nie odpali to za drugim razem na dotym. Widocznie pompa jeszcze paliwa do wtrusku ni epoda i nie ma na czym zapalić. A jak drugi raz zapalasz to silnik juz jest zalany paliwkiemadam-gda pisze:przycyn takiego odpalania moze byc kilka moze byc zle ustawiony zaplon, moze byc tez to wina swiec zzaplonowych, moze to byc wina kabli. Trzeba zobaczyc na wlasne oczy zeby wyeliminowac dobre czesci a cos co jest nie tak zrobic

Ja mysle ze to nie jest zadnym problemem w koncu zapala za kazdym razem i nie trzeba go pilowac.Juz sie przyzwyczailem.
Moj ma 150k przejechane
Moj ma 150k przejechane
Ostatnio zmieniony śr kwie 26, 2006 10:56 przez robbox, łącznie zmieniany 1 raz.