[mk2] problem z 1.3NZ-przy jeździe po dziurach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wedlug mnie takie polaczenie nie jest najlepsze dlatego ze ogladalem ta srube z plastikowa nakretka przy kompie i nie wyglada na typowa mase (polakierowana + plastikowa nakretka) dlatego najlepiej zeby masa szla przez wtyczketauka pisze:czyli obudowa nie masuje sie z karoserią
-niestety trzeba miec miernik, od biedy mozna wskaznikiem z zarowka - ALE TRZEBA UWAZAC i byc pewnym ktore piny bo mozna cos niecos spalictauka pisze:A jak to sprawdzić czy jest masa
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
JAkiś specjalny, czy zwykły miernik elektroniczny?? I poweidz mi co i jak?? Odpinasz wtyczkę i co??robbox pisze:niestety trzeba miec miernik,
[ Dodano: Wto Kwi 25, 2006 23:29 ]
A nie sprawdzałes czy jak odkręcisz nakrętke i poruszasz kompem to sie iskrzy??robbox pisze:wedlug mnie takie polaczenie nie jest najlepsze dlatego ze ogladalem ta srube z plastikowa nakretka przy kompie i nie wyglada na typowa mase (polakierowana + plastikowa nakretka) dlatego najlepiej zeby masa szla przez wtyczke