mk4 Wymienione w ASO wszystkie wkładki zamków.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk4 Wymienione w ASO wszystkie wkładki zamków.
Z uzyskanych informacji z ASO na podstawie historii pojazdu wynikało, że auto w serwisie w Niemczech w którymś tam roku miało wymienione wszystkie wkładki zamków. Wkładka drzwi kierowcy, klapy, schowka, stacyjka. Mam też 2 komplety kluczyków, czyli razem 4.
Co mogło być tego powodem?
Co mogło być tego powodem?
Czy nie wystarczyłoby dorobić tylko jednej wkładki tej uszkodzonej tylko od razu wszystkie trzeba?
Tak jak mogą dorobić jeden kluczyk tak samo chyba jedną wkładkę?
Przecież dwa oryginalne scyzoryki się zostały a do tego doszedł jeszcze nowy komplet zwykłych kluczy
Tak jak mogą dorobić jeden kluczyk tak samo chyba jedną wkładkę?
Przecież dwa oryginalne scyzoryki się zostały a do tego doszedł jeszcze nowy komplet zwykłych kluczy
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 22:49 przez wron, łącznie zmieniany 1 raz.
wron, ty myślisz naszymi kategoriami a nie ASO - prościej jest wymienić komplet niż wyjąć stacyjkę i dorobić wkładkę - dzisiaj przyszedł taki komplet do mnie bo mam komuś wymienić - więc mogę ci zrobić fotki, że prościej tak
[ Dodano: Pią Lip 02, 2010 10:55 pm ]
a w swoim jak poleciał zamek kierowcy (ah ci z łamakami) - to dorobiłem wkładkę - wkładając te same numery zapadek - nie wiem czy tak samo sie da zrobić w stacyjce
[ Dodano: Pią Lip 02, 2010 10:55 pm ]
a w swoim jak poleciał zamek kierowcy (ah ci z łamakami) - to dorobiłem wkładkę - wkładając te same numery zapadek - nie wiem czy tak samo sie da zrobić w stacyjce
rozumiem gdyby to byl caly nowy komplet z nowymi kluczykami (nowa rzeźba grota), ale to jest caly nowy komplet pasujący do starych scyzoryków + 2 nowe kluczegreg pisze: prościej jest wymienić komplet
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 23:02 przez wron, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie możemy się dogadać
Ale czy ten cały nowy komplet:
Mam teraz 4 kluczyki. Dwa stare i dwa z nowego kompletu – wszystkie pasują
Ale czy ten cały nowy komplet:
będzie pasował do tych starych kluczyków, które mi się zostały?greg pisze:jako komplet w opakowaniu masz wkładki zamków, wkładkę stacyjki, wkładkę schowka oraz całe kluczyki z pilotami
Mam teraz 4 kluczyki. Dwa stare i dwa z nowego kompletu – wszystkie pasują
mam taki zestaw - zestaw to wkładki + kluczyk - skoro masz info że wymieniano zestaw to co tu drążyć - szukasz dziury w całym czy masz jakiś problem? wyrzuć 2 do kosza i masz problem rozwiązanywron pisze:no wiec wlasnie, skoro moga jeden kluczyk, wiec dla czego nie dadzą jednej wkladki na ten dowód tylko trzeba zaraz cały zestaw tak jak uparcie twierdzisz ???
- pilotozyrysa
- Nowicjusz