wycieraczki listwowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wycieraczki listwowe
Witam,
czy da sie wymienic samo pioro gumowe w wycieraczkach listwowych? pytam poniewaz wymiana obydwu calych listw to koszt rzedu 110zl
czy da sie wymienic samo pioro gumowe w wycieraczkach listwowych? pytam poniewaz wymiana obydwu calych listw to koszt rzedu 110zl
Niektore kobiety sa bezcenne, za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard xD
Re: wycieraczki listwowe
Pewnie że się da ! Kiedyś kupiłem i wymieniłem same gumki ale jakość tych gum jest kiepska i efekt marny. Masz jeszcze możliwość kupić zwykłe wycieraczki (najlepiej mot-gum) i je zamontować na ramionach - też się da !Blade88 pisze:Witam,
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 08:35 przez PABLOMIX, łącznie zmieniany 1 raz.
PABLOMIX a kto to taki zdolny?PABLOMIX pisze:Masz jeszcze możliwość kupić zwykłe wycieraczki (najlepiej mot-gum) i je zamontować na ramionach - też się da !
Daj namiar na PW
Się chce się daBlade88 pisze:czy da sie wymienic samo pioro gumowe w wycieraczkach listwowych?
Nawet w ASO można kupić same gumki, tylko nie pamiętam czy to do Passata czy Octavii i trzeba je troszkę dociąć do długości w MK4..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Bez sensu wymieniac same gumy?
i tak nie wiadomo ile ci te nowe gumy pochodza czy wogole beda dobrze zbierac
jak cie nie stac na komplet za 100 mozesz sobie kupic za 56zl http://allegro.pl/item1079874906_wycier ... t_517.html
rok na nich pojezdzisz
i tak nie wiadomo ile ci te nowe gumy pochodza czy wogole beda dobrze zbierac
jak cie nie stac na komplet za 100 mozesz sobie kupic za 56zl http://allegro.pl/item1079874906_wycier ... t_517.html
rok na nich pojezdzisz
PABLOMIX, to co tam masz zrobione to jest po prostu paździerz. już bym wolał co parę miesięcy stówę wydawać.
a wracając do tematu to gumki da się wymieniać ale nie we wszystkich wycieraczkach. w valeo x-treme nie ma takiej możliwości ale np. w bosch'ach się da. ja wymieniam dość często bo te gumki są średniej jakości. w auchan za dwie o długości 70cm płacę 5zł więc można wymieniać co miesiąc
a wracając do tematu to gumki da się wymieniać ale nie we wszystkich wycieraczkach. w valeo x-treme nie ma takiej możliwości ale np. w bosch'ach się da. ja wymieniam dość często bo te gumki są średniej jakości. w auchan za dwie o długości 70cm płacę 5zł więc można wymieniać co miesiąc
Ja też Cię lubiępaczu pisze:PABLOMIX, to co tam masz zrobione to jest po prostu paździerz. już bym wolał co parę miesięcy stówę wydawać.
Wolę kupić sobie dobrą flaszkę niż wydawać 100 za badziew i za kilka miesięcy kupić kolejny, każdy robi jak uważa, mam motgumy za 17 zł od stycznia i nadal mają się b. dobrze.
sukcesów życzę
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 21:36 przez PABLOMIX, łącznie zmieniany 1 raz.
nie chce zwyklego gowna, chce miec listwowe, odkad zobaczylem jak zbiera wode listwa a zwykla kupa to nawet nie ma mowy o powrocie na niezebra2008 pisze:jak cie nie stac na komplet za 100 mozesz sobie kupic za 56zl http://allegro.pl/item107...a_vent_517.html
no wlasnie u mnie nie ma nazwy firmy, jest tylko napisane vw, to znaczy ze chyba tam siedza fabryczne wycieraczki, a fabrycznie jakiej firmy zakladali?paczu pisze:a wracając do tematu to gumki da się wymieniać ale nie we wszystkich wycieraczkach. w valeo x-treme nie ma takiej możliwości ale np. w bosch'ach się da. ja wymieniam dość często bo te gumki są średniej jakości. w auchan za dwie o długości 70cm płacę 5zł więc można wymieniać co miesiąc
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2010 19:28 przez Blade88, łącznie zmieniany 1 raz.
Niektore kobiety sa bezcenne, za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard xD