CZUJNIK HALLA ??????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
CZUJNIK HALLA ??????
Witam mam pytanko co do czujnika halla niewiem w ktorym miejscu sie znajduje i czy moze on powodowac gasniecie auta MK3 1,4 ??????? za pomoc wielkie dzieki
U mnie też gasł silnik. I okazało sie, że cewka w.n. zdechła. Jak masz mozliwość to zrób podmiankę z innego auta na próbe. Posprawdzaj złacza itd. Lepiej sprawdzic niż wtopic kase.
Poczytaj posty z archiwum. Ludzie wymieniają pół instalacji el. na darmo. Z własnego (niestety) doświadczenia mogę powiedzieć, że inst. el. w VW nie wytrzymuje próby czasu...
Poczytaj posty z archiwum. Ludzie wymieniają pół instalacji el. na darmo. Z własnego (niestety) doświadczenia mogę powiedzieć, że inst. el. w VW nie wytrzymuje próby czasu...
Przecież tu jest za 80 zł : http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=99182781drill pisze:cena ~200zl wiec faktycznie tak sobie...
zeby wymienic musisz rozebrac rozdzielacz zaplonu...
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
**Gucio** a masz moze tak ze auto nie jedzie jak mu depniesz i czasami zapala sie ta zolta kontrolka niby od elektryki silnika,swiece sa czarne bo go zalewa lub iskry nie dostaje, a na postoju gasnie lub prawie gasnie albo bardzo nie rowno chodzi ??
Kurde tez mi mowili ze to czujnik halla, wszystko oprocz kompa i tego czujnika juz wymienilem,no jeszcze sonda ale podobno dobra jest
P.S. Temat wyniany i rozbioru aparatu zaplonowego widzialem chyba na forum w dziale porady, zerknij tam napewno jest bo sam sie nim interesowalem
Kurde tez mi mowili ze to czujnik halla, wszystko oprocz kompa i tego czujnika juz wymienilem,no jeszcze sonda ale podobno dobra jest
P.S. Temat wyniany i rozbioru aparatu zaplonowego widzialem chyba na forum w dziale porady, zerknij tam napewno jest bo sam sie nim interesowalem
drill pisze: sprawdzalem ceny w auto-zatoce i intercars... ale zeby 120zl roznicy ?
roznica polega na tym ze ten z allegro jest bez podstawki bez odpowiedniego na niej umiejscowienia i przylutowanych kabelkow
_____________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa