Poduszka przednia silnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Poduszka przednia silnika
witam
mam obecnie taka poduszkę przednia
i chciałem zapytać co stoi na przeszkodzie w zamontowaniu takiej
czym się różnią, bo na aukcjach (allegro) piszą ze pasuje do wszystkich modeli!
auto to 1.8RP
mam obecnie taka poduszkę przednia
i chciałem zapytać co stoi na przeszkodzie w zamontowaniu takiej
czym się różnią, bo na aukcjach (allegro) piszą ze pasuje do wszystkich modeli!
auto to 1.8RP
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 21:18 przez raf1al, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego ja też miałem taką jak Ty na początku tą z pierwszego zdjęcia zmieniłem na tą z drugiego i nic się nie dzieje, tak więc nie widzę przeszkód abyś też mógł tak zrobić. wydaje mi się że ta druga jest następcą pierwszej bo przecież takie same ma otwory tyle tylko że wygląda estetyczniej i jest mniejsza a spełnia taką samą funkcję.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no spoko ale łapa pod nia jest taka sama jak pod ta metalowa poduszkę?emil429 pisze:Kolego ja też miałem taką jak Ty na początku tą z pierwszego zdjęcia zmieniłem na tą z drugiego i nic się nie dzieje, tak więc nie widzę przeszkód abyś też mógł tak zrobić. wydaje mi się że ta druga jest następcą pierwszej bo przecież takie same ma otwory tyle tylko że wygląda estetyczniej i jest mniejsza a spełnia taką samą funkcję.
podobno ta gumowa jest z olejem wewnątrz
ta druga czyli na żółtym tle jest do diesli, tzn. jest do cięższych i bardziej telepiących się silników. Podejrzewam że jest "twardsza". I jest na pewno olejowa.
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 20:15 przez szumek, łącznie zmieniany 1 raz.