Odłączyłem wiązkę ta w słupku co idzie do drzwi.jak przekładałem puszkę od centralnego wetknąłem ze soba dwa piny i sie załączył zamek. Wszystkie drzwi się zamknęły.A te co odłączyłem syczało.czy zasysało powietrze.Po podłączeniu i zamknięciu drzwi sie nie chca otworzyć choć słychać jak sie zamykają i otwierają.
Sprawa pilna bo od strony pasażera można tylko otwierać a nie można zamykać
Problem z Centralnym zamkiem pneumatycznym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Pisz dokładnie co za puszka bo w oryginale jedyny sterownik CZ jest pod prawą tylną lampą. O to chodzi? Bo jeśli masz jeszcze jakiś sterownik to pochodzi od sterownia pilotem i jest dokładany a nie fabryczny
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
a skad, co nawyżej dedykowany do VW zakładany u dielera. raczej nic z nim nie zrobisz, najwyżej okablowanie sprawdź. Najlepiej załóż sobie nowy jakich pełno niedrogich w sprzedażymateusz33 pisze:Jest on oryginalny
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.