Skrzynia biegów - wlew oleju . Ktory ?? zdjecia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzynia biegów - wlew oleju . Ktory ?? zdjecia
Czesc
Ktory to korek wlewowy a ktory spustowy ?
najlepiej napiszcie numerki numer i od czego
???????
[ Dodano: 30 Cze 2010 13:37 ]
tam gdzie jest numer 2 to jest taki podobny korek jak na nr 1 tez na taki duzy imbus czy to moze byc wlewowy
Ktory to korek wlewowy a ktory spustowy ?
najlepiej napiszcie numerki numer i od czego
???????
[ Dodano: 30 Cze 2010 13:37 ]
tam gdzie jest numer 2 to jest taki podobny korek jak na nr 1 tez na taki duzy imbus czy to moze byc wlewowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
staniol88, W ETKA widziałem skrzynię jak na zdjęciu 2 z korkiem gdzie zaznaczyłeś.
Jeśli masz korek nr 1 z trzeciego zdjęcia to jest to spustowy.
Ogólnie to z tymi korkami to kupa zamieszania jest.
Jeśli masz korek nr 1 z trzeciego zdjęcia to jest to spustowy.
Ogólnie to z tymi korkami to kupa zamieszania jest.
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 13:57 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.
jhosef, no ma wlasnie na tym 2 zdjeciu taki duzy ibmus gdzie zaznaczylem ale wlasnie nie wiem czy wlewowy czy spustowy bo ten oznaczonby nr1 jest nizej niz ten 2 i nie wiem czy to odkrecac zeby nie podupil cos w skrzyni troche sie boje
[ Dodano: 30 Cze 2010 14:21 ]
bo mam jeszcze na tym 2 zdjeciu tam gdzie jest ze powininen byc i tam obok teog jest tez cos ale to takie male cos na imbus a to ma byc douze i wydaje mi sie tamto odpada i wogle ciezko tam dojsc do tego to raczej nie to
[ Dodano: 30 Cze 2010 14:21 ]
bo mam jeszcze na tym 2 zdjeciu tam gdzie jest ze powininen byc i tam obok teog jest tez cos ale to takie male cos na imbus a to ma byc douze i wydaje mi sie tamto odpada i wogle ciezko tam dojsc do tego to raczej nie to
no własnie jak go tam nie mam i tu jest problem
jhosef, i jak dowiedziales sie cos o tym ???
[ Dodano: 02 Lip 2010 15:53 ]
bo na tym ostatnim zdjeciu widac tez taki otworek jak zaznaczylem ten na dole to w tym sammym miejscu cos widac u gory ale to jest troche mniejsze niz ten dolny bo takie cos to mam tylko ze tam jest bardzo ciezki dostep wiec chyba to odpada
jhosef, i jak dowiedziales sie cos o tym ???
[ Dodano: 02 Lip 2010 15:53 ]
bo na tym ostatnim zdjeciu widac tez taki otworek jak zaznaczylem ten na dole to w tym sammym miejscu cos widac u gory ale to jest troche mniejsze niz ten dolny bo takie cos to mam tylko ze tam jest bardzo ciezki dostep wiec chyba to odpada
jhosef, moze byc kurde zrobie zdjecie mojej skrzyni i wsadze tutaj bo tak nie dojdziemy do laduu
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:36 ]
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:49 ]
to jest moja skrzynia zaznaczony otwor to jest ten co zaznaczylem na tym 2 zdjeciu nr 2
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:50 ]
a ten nr. 3 to co to jest ?
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:36 ]
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:49 ]
to jest moja skrzynia zaznaczony otwor to jest ten co zaznaczylem na tym 2 zdjeciu nr 2
[ Dodano: 04 Lip 2010 11:50 ]
a ten nr. 3 to co to jest ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz lip 04, 2010 11:48 przez staniol88, łącznie zmieniany 2 razy.