Czujnik temperatury
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Czujnik temperatury
witam,
czy ktos moglby sprawdzic w etce jaki jest nr seryjny czujnika temperatury (tego w kroccu dochodzacego do bloku)
vento 92, 1.8 AAM, 75KM
dzieki
czy ktos moglby sprawdzic w etce jaki jest nr seryjny czujnika temperatury (tego w kroccu dochodzacego do bloku)
vento 92, 1.8 AAM, 75KM
dzieki
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
coś to tanio te 18 zeta. Popatrz jakiej firmy, bo prawdopodobnie HP, a to nie jest dobry wybór. Też kupiłem za 19 zeta czujnik ( w sklepie chcieli 50) i teraz pokazuje temperaturę ale nie wiem czego, bo raczej nie płynu.fasterfast pisze:sliczne dzieki w necie znalazlem za 18 zeta + 11 koszt przesylki a u mnie w sklepie chca 70 zeta zlodzieje:)
Popieram. Ten badziew z HP chyba kontroli produkcyjnej nie podlega. Kupiłem 2 włączniki światła wstecznego. 1 przestał działać po ok. tygodnia, a pod drugi musiałem podkładke podłożyć, bo sie lampy cały czas świeciły. Tuba plastikowa (gniazdo bagnetu oleju) rozpadła się na kawałki przy próbie założenia. Nigdy więcej HP...bodzio_j pisze:coś to tanio te 18 zeta. Popatrz jakiej firmy, bo prawdopodobnie HP, a to nie jest dobry wybór.
-
- Mały gagatek
hehe wlasnie HP jest ten czujnik:)raf2234 pisze:Popieram. Ten badziew z HP chyba kontroli produkcyjnej nie podlega. Kupiłem 2 włączniki światła wstecznego. 1 przestał działać po ok. tygodnia, a pod drugi musiałem podkładke podłożyć, bo sie lampy cały czas świeciły. Tuba plastikowa (gniazdo bagnetu oleju) rozpadła się na kawałki przy próbie założenia. Nigdy więcej HP...bodzio_j pisze:coś to tanio te 18 zeta. Popatrz jakiej firmy, bo prawdopodobnie HP, a to nie jest dobry wybór.
-
- Mały gagatek