Problem z centralnym zamkiem !!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z centralnym zamkiem !!!!!!
Witam! jestem nowym nabywca golfa III mam problem z zamkiem centralnym. Dzieje sie tak centralny jest na wszystkie drzwi lewe prawe i klapa bagażnika i wlew paliwa ale nie o tym chcialem. dizeje sie tak ze nie otwiera sie zamek od strony kierowcy ( z kluczyka) od pasażera sie zamyka i otwiera i jest wszystko oki, mialem zepsuty zamek od kierowcy ale go naprawilem dzis i dzieje sie tak ze zamek zamyka drzwi ale nie otwiera wiec nie wiem co jest grane zachowuje sie tak jak by nie mial sily podniesc zamka aha przez chwile otwieral mi zamek ale tylko od kierowcy ale po kilku razach zdechl i nie wiem co dalej prosil bym o pomoc
- Paweł Marek
- V.I.P.
trochę dokładniej opisz bo ciężko rozumieć co nie działa, czy mechaniczne otwieranie i zamykanie kluczykiem, czy pomka się nie uruchamia kiedy kluczyk w drzwiach przekręcasz?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
a wiec zalozony jest centralny na wszystko. i tylko jest otwierany z kluczyka a jak go kupilem to nie otwieral od strony kierowcy wogole bo byl problem z zamkiem. a problem to nie wiem czy dobrze pisze ale nie bylo zawleczki ktora trzyma ta lopatke co siedzi w centralnym sprezynka byla wszystko jest tylko nie bylo zawleczki zalozylem taka wlasnej roboty i zamek sie obracal przez chwile bylo wszystko w porzadku ale po 3, 4 razach przestal otwierac ale co dziwne zamyka bez problemu ale nie chce otwierac i nie wiem co jest. myslalem ze to cos z pompka ale jak otwieram od strony pasazera to wszystko jest oki i to mnie wlasnie zastanawia myslalem ze moze zle zmontowany zamek czy cos ale juz sam nie wiem. jak by ktos mial podopbny problem prosze o pomoc!!!!!