Kierunkowskazy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Kierunkowskazy
witam czy w tych ''zakątkach'' znajde gdzies kabel od kierunkow,bo chce je podlaczyc do centrala a nie mam pomyslu na to...
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 12:46 przez animag18, łącznie zmieniany 1 raz.
animag18 ściągnij plastikową osłonę progu kierowcy, pod którą znajdziesz wiązkę idącą na tył, a w niej m.in. kabelki od kierunków
Ewentualnie szukaj za skrzynką bezpieczników, czy też w wiązkach dochodzących do manetek kierunków albo do włącznika awaryjnych.
Ewentualnie szukaj za skrzynką bezpieczników, czy też w wiązkach dochodzących do manetek kierunków albo do włącznika awaryjnych.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Może to Ci pomoże:animag18 pisze:nie za bardzo wiem jak tą oslone zdjac od kierownicy
Choć osobiście raczej bym szukał kabli od kierunków właśnie w progu albo za bezpiecznikami (wygodniej jest po demontażu dołu deski i podstopnicy).
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
animag18 szczerze mówiąc to nie pamiętam. Jak się wieczorkiem wyrobię to sprawdzę.
Ale zawsze możesz wziąć kawałek kabelka z żarówką i np. igłą i sprawdzić, w którym idzie prąd po włączeniu kierunków.
Ale zawsze możesz wziąć kawałek kabelka z żarówką i np. igłą i sprawdzić, w którym idzie prąd po włączeniu kierunków.
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 13:32 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.