AAA przebiera POMOCY

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
svirki
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

AAA przebiera POMOCY

Post autor: svirki » śr maja 19, 2010 22:45

--------------------------------------------------------------------------------

Niech będzie pochwalony
Jak w temacie mój VR zaczoł przebierać i nie wchodzić płynnnie na obroty z najniższych wolnych obrotów ale tylko w zakresie jakiś 1100-1300,400 obrotów i tylko po uderzeniu raptownym i głębokim w gaz...Jak delikatnie musne pedał gazu to wkręca się ładnie i płynnie.Na wyższych obrotach idzie płynnie i żwawo aż do wycięcia...Wcześniej tego nie było zawsze się łądnie wbijał na obroty...Sprawdzałem kopułke i swiece wszystko w najlepszym pożądku...Jeśli ktoś może miał takie objawy to proszę o pomoc,mam nadzieję że zrozumieliście o czym pisałem...Pozdro !!!

Awatar użytkownika
Piter
_
_

Re: AAA przebiera POMOCY

Post autor: Piter » sob cze 12, 2010 15:02

svirki pisze:--------------------------------------------------------------------------------

Niech będzie pochwalony
Jak w temacie mój VR zaczoł przebierać i nie wchodzić płynnnie na obroty z najniższych wolnych obrotów ale tylko w zakresie jakiś 1100-1300,400 obrotów i tylko po uderzeniu raptownym i głębokim w gaz...Jak delikatnie musne pedał gazu to wkręca się ładnie i płynnie.Na wyższych obrotach idzie płynnie i żwawo aż do wycięcia...Wcześniej tego nie było zawsze się łądnie wbijał na obroty...Sprawdzałem kopułke i swiece wszystko w najlepszym pożądku...Jeśli ktoś może miał takie objawy to proszę o pomoc,mam nadzieję że zrozumieliście o czym pisałem...Pozdro !!!
Sprawdź czujnik halla który mierzy wałki rozrządu - ten na górze.

Obrazek
TYLKO ZOMBI JEŻDŻĄ KOMBI :P
Mój Golf V6 - aktualizacja 03.2019

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”