. do wykasowania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Poduszki nie stukałyby na prostej tylko na nierównościach..
Przerabiałem kilka razy zawieszenie przód, tak więc spójrz czy:
- sprężyna nie kręci się razem z obrotem kierownicy(czy dobrze leży, bo pomiędzy talerzem a łożyskiem powinien być z reguły dystans),
- czy amor jest dobrze od spodu dokręcony, bo nakrętki przy zwrotnicy są że tak powiem jednorazowe.. przy wymianie musiałem kupić nowe, bo stare się odkręcały.
Przerabiałem kilka razy zawieszenie przód, tak więc spójrz czy:
- sprężyna nie kręci się razem z obrotem kierownicy(czy dobrze leży, bo pomiędzy talerzem a łożyskiem powinien być z reguły dystans),
- czy amor jest dobrze od spodu dokręcony, bo nakrętki przy zwrotnicy są że tak powiem jednorazowe.. przy wymianie musiałem kupić nowe, bo stare się odkręcały.
- Paweł Marek
- V.I.P.
przecież ma się kręcićDenisq pisze:czy:
- sprężyna nie kręci się razem z obrotem kierownicy
rhl, szkoda domysłów, szarpaki na stacji diagnostycznej za 20 zeta powiedza prawdę.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
ja akurat mam śruby oryginalne już z podkładkami, tak więc dłuuugodystansowe - bynajmniej u mnieDenisq pisze:czy amor jest dobrze od spodu dokręcony, bo nakrętki przy zwrotnicy są że tak powiem jednorazowe.. przy wymianie musiałem kupić nowe, bo stare się odkręcały.
ale jedna z tez jest taka, że sprężyna mogła być źle ułożona na amorze i to jest powodem - prawda to, czy mit?
z takimi szpecami jak w moich okolicach na stacji diagnostycznej to ciężko by powiedziały prawdęPaweł Marek pisze:szarpaki na stacji diagnostycznej za 20 zeta powiedza prawdę.
- Paweł Marek
- V.I.P.