VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

EDDYVR6
Nowicjusz
Nowicjusz

VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki

Post autor: EDDYVR6 » wt cze 08, 2010 12:27

Witam mam proble od niedawna jestem posiadaczem paska vr6 po zakopaniu sie w błocie troche piłowaniu nagle przestał chodzic równo tak jak bym na 3-4 cylindry I stopniowo coraz mniej az wkoncu wogóle przestał palic a jak juz zapalil to tykał tak jak by na 1 lub 2 poczym gasł jako ze to moja pierwsza vr6 prosze o zdiagnozowanie czyzby cewka?

Awatar użytkownika
Piter
_
_

Re: VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki

Post autor: Piter » sob cze 12, 2010 14:48

EDDYVR6 pisze:Witam mam proble od niedawna jestem posiadaczem paska vr6 po zakopaniu sie w błocie troche piłowaniu nagle przestał chodzic równo tak jak bym na 3-4 cylindry I stopniowo coraz mniej az wkoncu wogóle przestał palic a jak juz zapalil to tykał tak jak by na 1 lub 2 poczym gasł jako ze to moja pierwsza vr6 prosze o zdiagnozowanie czyzby cewka?
Jeśli efekt się pogłębiał z czasem, to tak - cewka. Sprawdź jak kolega powyżej radzil czy jest iskra.

Przy zdejmowaniu i zakładaniu fajek ze świec KONIECZNIE UŻYJ SPECJALNEGO NARZĘDZIA DO TEGO - SZCZYPIEC DO FAJEK (KĄTOWYCH) !!!!!!!!!
Inaczej uszkodzisz przewody WN !!!!

Obrazek
TYLKO ZOMBI JEŻDŻĄ KOMBI :P
Mój Golf V6 - aktualizacja 03.2019

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”