Maty grzewcze na fotele
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
Maty grzewcze na fotele
Witam mam zamiar zamontować sobie grzanie dupy i zastanawiam się jakie maty kupić z jakich aut wiem ze niektóre z audi pasują polo seata a czy z golfa 3 da się wrzucić do 4? czy wtyczki są takie same, niech się ktoś wypowie na ten temat jak to z tym ustrojstwem jest:)
dzięki i pozdrawiam
dzięki i pozdrawiam
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
oj czytałem to czytałem... ale chciałem zasięgnąć szerszej opinij na temat ten...zikr6 pisze:Poczytaj
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68357
Przyłączam się do pytania bo mi się przepaliła mata siedziska kierowcy i bliżej zimy trzeba będzie wymienić.
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 21:26 przez rozyk_l, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
-
- Forum Master
już nie pamiętam kto, ale ktoś opisywał naprawę... mata przepala się w jednym miejscu i w to miejsce wlutował kawałek przewodu czy coś takiego i było cacy - tak coś mi się kojarzy, ale dokładnie jak to robione było to ci nie powiem.
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 23:06 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
o to pewnie to mi przy pasigreg pisze:Bigmachina napisał/a:
a czy z golfa 3 da się wrzucić do 4? czy wtyczki są takie same,
da się wrzucić ale wtyczki są inne
http://allegro.onet.pl/item1033599015_a ... sedan.html
pewnie te tez by sie nadały ale rozmawiałem z kolo i powiedział ze nie wie czy sprawne maty i czy są grzane siedziska i oparcia i nic nie spr... olewa sprzeda to sprzeda.. http://allegro.onet.pl/item1054081360_f ... ml#gallery
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 00:48 przez Bigmachina, łącznie zmieniany 2 razy.
siema!
moge pomoc troche w tym temacie, sam mialem problem z grzaniem tylka kierowcy. U pasazera dzialala matka i bylem zwyczajnie zazdrosny o cieply tylek
poszukiwania maty do golfa trwaly dlugo, ciezko cos ori dostac w dobrej cenie. Ostatecznie skusilem sie na mate z passata B5, ksztaltem prawie wogole sie nie rozni, wtyczki te same, kolory wtyczek identyko jak w MK4, wiec jesli dorwiecie mate z passka, kupujcie bez obaw!!
pozdro!!
moge pomoc troche w tym temacie, sam mialem problem z grzaniem tylka kierowcy. U pasazera dzialala matka i bylem zwyczajnie zazdrosny o cieply tylek
poszukiwania maty do golfa trwaly dlugo, ciezko cos ori dostac w dobrej cenie. Ostatecznie skusilem sie na mate z passata B5, ksztaltem prawie wogole sie nie rozni, wtyczki te same, kolory wtyczek identyko jak w MK4, wiec jesli dorwiecie mate z passka, kupujcie bez obaw!!
pozdro!!
VW - poprostu DAS AUTO
-
- Forum Master
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt: