buja na równej drodze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
buja na równej drodze
Witam. Pacjent to Golf IV. Jak kulam się powoli, powiedzmy w korku po dość równej drodze, to auto delikatnie buja się, jakbym jechał po nierównościach. Starałem się wybrać jakiś kawałek ładnego asfaltu ale zawsze podobny efekt. W czym może tkwić problem? Dodam że sprawdzałem geometrię i było ok, dodatkowo wymieniałem amory z przodu. Pozdrawiam.
- Progresywny
- Lubie to!
- Progresywny
- Lubie to!
- Progresywny
- Lubie to!
- Progresywny
- Lubie to!
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
buja na równej drodze
Witam
Miałem identyczne objawy w swoim Golfie. Po sprawdzeniu felgi i opon- które były w porządku, postawiłem na tuleje tylnej belki. Zaciągnij ręczny i bujaj samochodem, zaobserwujesz jak zachowują się te tuleje. Jeżeli będzie bardzo kołysało, to problem masz rozwiązany. Jak znajdziesz przyczynę to daj znać. Powodzenia
Miałem identyczne objawy w swoim Golfie. Po sprawdzeniu felgi i opon- które były w porządku, postawiłem na tuleje tylnej belki. Zaciągnij ręczny i bujaj samochodem, zaobserwujesz jak zachowują się te tuleje. Jeżeli będzie bardzo kołysało, to problem masz rozwiązany. Jak znajdziesz przyczynę to daj znać. Powodzenia
Rafał