podsys-czy to możliwe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podsys-czy to możliwe
Witam mam pytanie odnosnie podsysu.Jest to silnik 1.6 abu monowtrysk 75 KM. Mianowicie ostatno sprawdzałem wężyki czy nie sa przerwane gdzieś i zamienilemje miejscami (na ukos) Po przejechaniu sie stwierdziłem że auto jest mocniejsze i lepiej reaguje na pedał gazu. Myślałem ze mi sie tylko wydaje ale dałem dziewczynie sie przejechać i stwierdziła że jest bardziej dynamiczne niż ostatnio.I tu moje pytanie-czy ktoś z was tak robił kiedyś?jakie to ma znaczenie? czy nic sie nie stanie jak bede tak jezdzil?
POZDRO!!!
POZDRO!!!
Damy Rade
sprawdzcie bo wydaje mi sie ze tak jak teraz mam to nie jest fabrycznie a auto naprawde lepiej smiga i podzielcie sie spostrzezeniami, nie wiem jeszce jak ze zurzyciem paliwa ale to na pozniej
[ Dodano: 01 Cze 2010 21:32 ]
to zrob ten werzyk bo jak ja go wyciagne to mi troche spadaja obroty
[ Dodano: 01 Cze 2010 21:32 ]
to zrob ten werzyk bo jak ja go wyciagne to mi troche spadaja obroty
Damy Rade
- ŁukaszMan
- Użytkownik
- Kontakt:
ja też mam abu i mam założone odwrotnie. Ten który idzie od filtra powietrza czyli z tą białą rureczką jest podłączony u mnie z lewej strony patrząc z góry.
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 22:15 przez ŁukaszMan, łącznie zmieniany 1 raz.
u mnie jest identycznie,ŁukaszMan pisze:ja też mam abu i mam założone odwrotnie. Ten który idzie od filtra powietrza czyli z tą białą rureczką jest podłączony u mnie z lewej strony patrząc z góry.
znalazłem tez i podłączyłem czarny wężyk, o dziwo obroty stały się równiejsze
a co do zmiany ich kolejności, ktoś próbował? jakieś efekty ?