przekładka silnika RP na AFN z passata B4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przekładka silnika RP na AFN z passata B4
Potrzebuję informacji co będzie mi potrzebne do tego zabiegu,od jakiego auta,co przespawać lub wstawić i ile czasu może to zająć,gdyż pracuję i tym autem dojeżdżam,więc zostaję mi tylko weekend plus jakiś dzień wolny w razie czego...silnik ze skrzynią mam kompletny razem z klimą jeszcze w moim drugim aucie...
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
napewno silnik
skrzynie
kompa
itd. a tak na seri cała instalacje komory silnika z wnętrza auta pedał gazu i instalacje do niego Kupe cierpliwosci i wytrwałości. sam motor wcisnac to nie bedziesz miał problemy najgorzej bedzie z kabelkami podcisnieniami itp weekendu watpie zeby Ci starczyło ale powodzenia

więc wszystko mam poza tym,że nie wiem od czego półosie wziąć,bo mam tak jak pisałem passata B4 AFN do przekładki z tym,że zegary pewnikiem to od golfa lepiej dopasować III z dechą by było niż od paska...znalazłem już kilka tematów,ale tam jak każdy gdyba,że to potrzebne i tamto,a nie napiszą konkretnie...nie chcę później niespodzianek,a z weekendu się skorzysta plus kilka dni urlopu w razie czego...napewno silnikskrzynie
kompa
itd. a tak na seri cała instalacje komory silnika z wnętrza auta pedał gazu i instalacje do niego Kupe cierpliwosci i wytrwałości. sam motor wcisnac to nie bedziesz miał problemy najgorzej bedzie z kabelkami podcisnieniami itp weekendu watpie zeby Ci starczyło ale powodzenia
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm