-2003r
-w wersji Q 5drzwi
-TDI 1.9 100km
-elektryczne szyby, elektryczne podgrzewane lusterka
-centralny zamek + autoalarm
-klima manualna
-przebieg 75 000km
-alu felgii
-4x poduszki powietrzne
-grafitowy metalik
-alu felgi
-ABS z EBV
-wspomaganie
-radio fabryczne z 4 glosnikami
Po jezdzieprobnejzauwazylem nastepujace rzeczy:
1. Minimalnie skrecona kierownice w lewo przy jezdzie prosto trzeba bylo sie mocno przygladnac by to zobaczyc co moglo byc powodem tego (golf z prawej strony ma minimalnie wgiety blotnik + przygiety prog? Moze ktos nim sie wpakowal w kraweznik ale to tylko moje przypuszczenia - na jakie czesci zawieszenia w takim razie zwrocic szczegolna uwage?
2. Jechalem w 4 osoby bylo mokro i przy przyspieszaniu pod gore kola zaboksowaly ale tak ze bylo czuc i slychac ze odbijaly sie od ziemie zamiast tylko siepo niej slizgac czy tak maja golfy czy myslicie ze to cos innego?
3. PROSZE ABYSCIE WYPISALI MI WSZYSTKIE RZECZY NA JAKIE MAM ZWROCIC UWAGE PRZY 2 WIZYCIE U SPRZEDAJACEGO JESLI KTOS MA PODOBNE AUTO PROSZE POWIEDZIEC CO SIE U WAS NAJCZESCIEJ PSUJE. (Jedyna rzecza ktore Auto mialo wymienione w pierwszych miesiacach uzytkowania to turbina bo ponoc niepokojaco swistala)
4.Cena to 42 000zl myslicie ze nie przeplace? Ogolny stan wizualny okreslam na BDB a minimalne wgniecenie w blotniku i w progu sprzedajacy obiecal usunac w autoryzowanym serwisie. Auto wedle dokumentacji bylo caly czas tam serwisowane.
Z gory dziekuje za wskazowki i odpowiedzi na moje 4 pytania i mam nadzieje ze wkrotce bede stalym userem tego forum