VAG jest sens kupowac?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
VAG jest sens kupowac?
jak pewnie wiekszość z was wie vag jest urzadzeniem które diagnozuje nasze autko ale mam takie pytanie jake mam kupic do mojego auta i czy to sie opłaca i jest sen ma golfa 1.4ABD rok 92 co o tym myślicie jest sens?
cinek11, zobacz jakie masz złacze u ojca a naljepiej w ogole jak kupisz kabel bez wtyczek - wtedy nie bedzie miało znaczenia do jakiego gniazda sie podłączasz. Pinouty sa łatwo dostępne. Oczywiscie ja mowie o kablu tylko, nie o interfejsie
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
U siebie w MK3 miałem uszkodzony czujnik ABSu w lewym przednim kole.
Kupiłem interfejs VAG plus kabelek (u mnie OBD1), zdiagnozowałem usterkę, wymieniłem czujnik, pokasowałem błędy i.. interfejs i kabelek leżą w szafce. 90 złotych leży sobie
Moim zdaniem bardziej opłaca się pojechać do ludzi którzy tym się zajmują (u mnie 40 zł). A 50 złotych przeznaczyć na coś lepszego
Kupiłem interfejs VAG plus kabelek (u mnie OBD1), zdiagnozowałem usterkę, wymieniłem czujnik, pokasowałem błędy i.. interfejs i kabelek leżą w szafce. 90 złotych leży sobie
Moim zdaniem bardziej opłaca się pojechać do ludzi którzy tym się zajmują (u mnie 40 zł). A 50 złotych przeznaczyć na coś lepszego