Witam Kolegę!
Ten temat jest o zworkach w skrzynce bezpieczników, o szyberdachu są inne na forum - poczyta troszkę Kolega, wpisując na dole, w okienku, np. słowo szyberdach. Było bardzo wiele o tym i szkoda powielać posty.
Co to za element ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukasz_mk2
- Forum Master
sory za ot ale co szyberdach ma do zworki w skrzynce bezpieczników???tomek1985 pisze:witam mam problem z zaciętym szyber dachem tzn nie chce się otworzyć słychać tylko tak jakby klikanie wie ktoś może o co mu chodzi?/
a co do szybra to użyj szukajki, tematów jest sporo.
Zico63b - wyprzedziłeś mnie
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 13:29 przez Lukasz_mk2, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw-maniak92
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[ Dodano: 19 Maj 2010 09:40 ]
Aha to dobrze wolałem sie upenić bo ostatnio podłączałem w mkII halegony dalekosiężne żeby świeciły razem z drogowymi i zauważyłem że troche grzeją się kable choć narazie nic sie nie dzieje dlatego wolałem spytaćZico63b pisze:Nie, nic się nie stanie - wozy z fabrycznymi reflektorami 2xH1 mają to zrobione na identycznej zasadzie - choć w inny, ładniejszy sposób, bo łączenie jest wewnątrz wiązki przez lutowanie i nie jest widoczne; to jedyna różnica.
Ostatnio zmieniony śr maja 19, 2010 09:41 przez vw-maniak92, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw-maniak92
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: