Manetki z MFA do auta bez MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Manetki z MFA do auta bez MFA
Jak w temacie. Mam do wzięca w tanich prajsach przełącznik scalony Od ibizki (chcem zapodać do golfa) I nie wiem czy bedzie z MFA asował do auta bez MFA??
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Podejdą.bodzio_j pisze:Pierwsze pytanie to czy manetki z ibizki podejdą do golfa.
Do 1.3 troszkę cięzko bedzie podłaczyć. Ale ja juz w przyszłość wyglądam jak wiekszy silniczek wrzucębodzio_j pisze:Jest w poradach schemat i pewnie po niewielkiej rzeźbie da się połaczyć.

- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak masz golfa 91 rok to musisz kupic manetki po89 roku bo te sprzed nie beda pasowały.....różnica tkwi w mocowaniu do kolumny ierowniczej, gdzie indziej jest tez przełącznik awaryjnych ale to akurat rybka
MI TEŻ KUŻWA MÓWILI TU NA FORUM "na pewno beda pasowaly, na bank, kupuj i zakładaj" i kupiłem i nie pasowały, bo nikt z dwudziestu kilku osób które sie udzielały w temacie mi tego nie powiedział....sory za prywate ale zawsze sie wkurzam jak mi sie przypomina haha pozdro
MI TEŻ KUŻWA MÓWILI TU NA FORUM "na pewno beda pasowaly, na bank, kupuj i zakładaj" i kupiłem i nie pasowały, bo nikt z dwudziestu kilku osób które sie udzielały w temacie mi tego nie powiedział....sory za prywate ale zawsze sie wkurzam jak mi sie przypomina haha pozdro