[mk3] dziwny kabelek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] dziwny kabelek
Witam
dzisiaj bardzo sie zdziwiłem, gdy rozebrałem drzwi kierowcy aby usunąć uszkodzony mechanizm opuszczania szyb zobaczyłem ze do pianki izolacyjnej jest przyczepiony kabelek z wtyczką dość malutką i nie mam pojęcia do czego może on być ani gdzie go wpiąć...??? wtyczka jest oznakowana vw audi wiec jest oryginalna a jest też na niej naklejka na ktorej jest napis 28808F wiecie może co to jest????/
pozdro
dzisiaj bardzo sie zdziwiłem, gdy rozebrałem drzwi kierowcy aby usunąć uszkodzony mechanizm opuszczania szyb zobaczyłem ze do pianki izolacyjnej jest przyczepiony kabelek z wtyczką dość malutką i nie mam pojęcia do czego może on być ani gdzie go wpiąć...??? wtyczka jest oznakowana vw audi wiec jest oryginalna a jest też na niej naklejka na ktorej jest napis 28808F wiecie może co to jest????/
pozdro
do elektrycznych lusterek idzie jedna kosteczka
do alarmu idzie inna do diody
do szybek elektr idzie tez inna
centralny dziala
a ta dziwna nie jest podpięta do niczego była przyklejona przez wczesniejszego wlasciciela do pianki zwykłą taśmą zeby nie dyndała sobie ;]]] ale co to moze byc ??? a moze ktos mi pomoc znaleźć to w etce bo ja pa ruski słabo gawarit i nie bardzo wiem jak rozszyfrować to oznakowanie 28808F
głośniki też nie jest do nich inny kabelek juz nie wiem gdzie tego szukac przeszperalem ksiazke i nic nie znalazlem i chyba pojade do aso bo nie wiem jak znaleść co to za !@#$
czy ktos wie jak w etce znaleźć cos po numerku bo jak tam wchodze to dziwne literki i nie wiem gdzie wchodzic ;]]]
pozdro
28808F śni mi sie juz po nocach hihihihihihihi
czy ktos wie jak w etce znaleźć cos po numerku bo jak tam wchodze to dziwne literki i nie wiem gdzie wchodzic ;]]]
pozdro
28808F śni mi sie juz po nocach hihihihihihihi
Głosnik - 2 styki
El szyby - 6 styków
El lusterka - 8 styków (jostick)
El lusterka - 5 styków (do lusterka)
Przeciewwłamaniowa - 2 styki
Lampka w drzwiach - 2 styki
Jest jeszcze na 15 styków do siłownika szyb
Zlączka na 4 styki (chyba centralny)
Złączka z uszczelniaczem na 3 styki (nie wiem do czego)
Tyle mi się udało zidentyfikować na etce. Może zobacz czy na tej wtyczce jest napięcie i kiedy - może to do lampki do drzwi (tak jak w Vento)
Ten numerekmw etce nie bangla ;(
El szyby - 6 styków
El lusterka - 8 styków (jostick)
El lusterka - 5 styków (do lusterka)
Przeciewwłamaniowa - 2 styki
Lampka w drzwiach - 2 styki
Jest jeszcze na 15 styków do siłownika szyb
Zlączka na 4 styki (chyba centralny)
Złączka z uszczelniaczem na 3 styki (nie wiem do czego)
Tyle mi się udało zidentyfikować na etce. Może zobacz czy na tej wtyczce jest napięcie i kiedy - może to do lampki do drzwi (tak jak w Vento)
Ten numerekmw etce nie bangla ;(
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB