podświetlenie schowka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- FILIP_1988
- Ma gadane
podświetlenie schowka
wyciągalem ostatnio schowek w swoim aucie,po ponownym załozeniu wypadła jakas sprezynka. Teraz w ogole mi nie swieci lampka schowka. Mogłby ktos pomoc,co z tym zrobic?? Próbowałem juz jakos dopasowac sprezyne do mocowania przy zarówce,ale nic z tego
- FILIP_1988
- Ma gadane
Cześć Panowie...
Świetna sprawa, że ktoś zrobił fotki
Ale czy macie może na sprzedaż takowe ustrojstwo??? Bo niestety, przy naciąganiu sprężynki PIER... mi ten czarny dyngs, który załącza światełko:/:/
I po włączeniu świateł świeci cały czas...
Świetna sprawa, że ktoś zrobił fotki
Ale czy macie może na sprzedaż takowe ustrojstwo??? Bo niestety, przy naciąganiu sprężynki PIER... mi ten czarny dyngs, który załącza światełko:/:/
I po włączeniu świateł świeci cały czas...
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 21:40 przez LEVI84, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY WIĘCEJ Z NIKIM NIC - TYLKO MK
Dzięki Wielkie
nie wiem jakbym to zrobił bez tych zdjęć
jednak Forum Golfa jest najlepsze, największe i najbardziej pomocne !!!!
choćby dlatego dlatego warto mieć VW !!!!!
dość tego O.T.
jakby ktoś miał problemy z założeniem sprężynki - to pomocne jest najpierw związanie ja cienką nitką na jakimś wałku (np. wkład od "zenita" )
i po założeniu jej na "dynksa" złożyć mechanizm wraz z kloszem
i dopiero po prawidłowym ustawieniu sprężynki na blaszkach rozciąć nitkę i wyjąć ją
mi się tak udało - oświetlenie już działa
pozdro
nie wiem jakbym to zrobił bez tych zdjęć
jednak Forum Golfa jest najlepsze, największe i najbardziej pomocne !!!!
choćby dlatego dlatego warto mieć VW !!!!!
dość tego O.T.
jakby ktoś miał problemy z założeniem sprężynki - to pomocne jest najpierw związanie ja cienką nitką na jakimś wałku (np. wkład od "zenita" )
i po założeniu jej na "dynksa" złożyć mechanizm wraz z kloszem
i dopiero po prawidłowym ustawieniu sprężynki na blaszkach rozciąć nitkę i wyjąć ją
mi się tak udało - oświetlenie już działa
pozdro
Ostatnio zmieniony czw maja 07, 2009 14:58 przez mtworus, łącznie zmieniany 1 raz.
było kilka MK2 ... nawet GTI
było Audi 80 B4 1.9TDi 1Z
było MK4 Generation ____BLUE___1.9TDI-ALH
jest VW T3 Westfalia 1.6TD JX wysoki dach
[img]http://images20.fotosik.pl/197/c7ce2f0b29677834.jpg[/img]
było Audi 80 B4 1.9TDi 1Z
było MK4 Generation ____BLUE___1.9TDI-ALH
jest VW T3 Westfalia 1.6TD JX wysoki dach
[img]http://images20.fotosik.pl/197/c7ce2f0b29677834.jpg[/img]
i ja również dzieki bardzo dziś rozkrecałem pułke i wstawiałem dvd, te ustrojstwo sie rozpieprzyło i zostawiłem w tej chwili bez, ale jest szansa złożyć
jedno pytanko, do czego jest czerwony guzik w schowku? u mnie kabel od niego jest odłączony z tego co zauważyłem, kabel znalazłem [choć pewności nie ma czy to od tego] ale nie podłączałem go, jeśli nie był podłączony wolałem nie ruszać.
jedno pytanko, do czego jest czerwony guzik w schowku? u mnie kabel od niego jest odłączony z tego co zauważyłem, kabel znalazłem [choć pewności nie ma czy to od tego] ale nie podłączałem go, jeśli nie był podłączony wolałem nie ruszać.
Dzięki wielkie w końcu ustawiłem ta sprenżynkę i złozylem wszystko w calosc
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 17:50 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...