K2 - doktor car spec..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
K2 - doktor car spec..
wlewał ktos ten wynalazek do silnika?? faktycznie likwiduje nadmierne spalanie oleju?? warto???
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: K2 - doktor car spec..
kiedys wlalem motorlife i pomoglob_sixkiller pisze:wlewał ktos ten wynalazek do silnika?? faktycznie likwiduje nadmierne spalanie oleju?? warto???
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
juz ok 15tys,GEORG pisze:kiedys wlalem motorlife i pomoglo
I długo na nim jeżdziłeś?
W jakim stanie był silnik jak go dolałeś?
tyz przed vwmanią w rusocinie, juz jakies 13 tys km na tym zrobilem, i zuzycie oleju spadlo, a bylo ok 1.5 l na 10tys, teraz na 13 tys ok 1 l . i ciszej silnik zaczal pracowac,
przelot 250 tys km,
w sumie polecam sprobowac
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
dokladnie, ja moglem se pozwolic na to, napewno gorzej niz jest nie bedzie, a okazalo sie ze polepszylo sie.GEORG pisze:Co kraj to obyczaj. Każdy mechanik ma swoją teorie na ten temat.
Nie ma jak sprobować na własnej skórze tj. silniku.
a mechanicy to tak jak mowisz, co warsztat to obyczaj
a ja pierwszy raz motorlifa zobaczylem w Bialej Podlaskiej na wyscigach na 1/4 mili, plastmal byl ze swoim namiotem i prezentacje robil,
www.vrservice.pl
Ja kiedyś lałem motor-life do fiesty i nie zauważyłem zmian w zużyciu oleju,chociaż silnik chodził trochę ciszej.Jednak przy wymianie oleju motor life zchodził razem z olejem,tak więc przy każdej wymianie trzeba by było zalewać tym specyfikiem.Z tego co czytałem na innym forum najlepszym specyfikiem do tego typu spraw jest Xado.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak ci nie zależy na silniku to lej, ale moim zdaniem takie badziewa to sie leje jak chcesz sie pozbyc samochodu zeby kupujący cieszył sie ze silniczek bez przedmuchów i kompreche ma ale tylko do pierwszej wymiany oleju.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: